Restobar Catcher

Ga terug naar het overzicht

Restobar Catcher is sinds afgelopen zomer gevestigd op de Achterdoelen in Ede. Een Restobar die gespecialiseerd is in seafood. Voor gasten die liever geen vis eten zijn er goede vervangers, zoals heerlijke Rib-Eye of US Steak. Ze onderscheiden zich door een sharing diner concept, wat zij op een leuk niveau serveren aan de gast.

Het geluid is voor deze Restobar erg belangrijk omdat het een open ruimte heeft met een open keuken. Gasten kunnen ook bij Catcher terecht voor een gezellige borrel, waar het geluid gerust een tikkie harder mag. Vandaar dat zij gekozen hebben voor een goede geluidsinstallatie van RDJ AV.

 

 

Reactie van de opdrachtgever:
“We zijn erg blij met het geluid! Goede keuze gemaakt!”
Remko Slijkhuis, eigenaar

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer

Online vergaderen

Lees meer

Narrowcasting

Lees meer