Audiovisuele installatie Rotec Ede

Ga terug naar het overzicht

Rotec levert kwalitatief hoogwaardige gereedschappen voor de metaal- en houtbewerkende industrie en de bouwsector. Alles draait bij Rotec om de details: die maken het verschil. Onlangs ontstond bij Rotec de wens voor een nieuwe audiovisuele installatie. Ook daarin kiezen zij voor een leverancier die hoge kwaliteit levert en oog heeft voor detail: RDJ AV.

We hebben bij Rotec een complete audiovisuele installatie geleverd in de showroom en een groot display met soundbar in de kantine. Daarnaast is de geluidsinstallatie in de productiehallen vernieuwd. We vertellen er graag meer over.

Showroom
Voor het weergeven van beeld voor productpresentaties en personeelsbijeenkomsten wordt een groot beamerscherm geïnstalleerd in de showroom en een FullHD beamer. Deze is eenvoudig te bedienen via een bedienpaneel. Bij het aanzetten van de beamer gaat het scherm automatisch naar beneden en gaat de geluidsinstallatie vanzelf aan. Bij het uitschakelen van de beamer gaat het scherm weer automatisch omhoog en de geluidsinstallatie gaat weer uit. Eenvoudiger kan het niet! De geluidsinstallatie en de luidsprekers zijn van het merk Apart Audio. De apparatuur bevindt zich in een afgesloten wandkast aan de muur, zodat niemand onbedoeld de instellingen kan wijzigen. Hierdoor zal de installatie altijd naar behoren werken. Voor het weergeven van de lage tonen, is een compacte subwoofer geleverd, waardoor het geluid indrukwekkend en overtuigend klinkt. Er is gekozen voor een robuuste draadloze hand-microfoon van Sennheiser. Deze microfoon heeft een zeer goede klankweergave en heeft een lange levensduur.

Kantine
Ook in de kantine worden wel eens presentaties gegeven, of er wordt gezellig een voetbalwedstrijd gekeken. Hiervoor is een 75 inch display geïnstalleerd, gecombineerd met een hoogwaardige JBL soundbar, waardoor er naast gaaf beeld ook geweldig geluid te horen is. Onder het scherm is een HDMI aansluiting gerealiseerd, zodat een laptop aangesloten van worden. Ook kan er eenvoudig draadloos gepresenteerd worden via de draadloze functie in het scherm. In de buurt van het scherm is een bedienpaneel aan de wand gemonteerd, zodat niet iedereen aan de afstandsbediening zit en instellingen in het scherm kan veranderen. Met de knoppen op het bedienpaneel is het gehele systeem eenvoudig aan en uit te zetten.

Geluidsinstallatie in de hallen
Rotec heeft een nieuwe hal gebouwd, waar nog geen geluidsinstallatie aanwezig was. In deze hal hebben we vijf 5 inch luidsprekers geïnstalleerd. In de bestaande hal is de geluidsinstallatie vervangen. In deze hal hebben we gekozen voor twee pendel luidsprekers van Community. Deze speakers zijn heel hoog opgehangen, zodat het geluid door de hele hal egaal te horen is.
Voor het weergeven van muziek is een internet-tuner van Apart Audio geleverd. Deze heeft meer dan 10.000 voorgeprogrammeerde zenders! Deze tuner is ook te bedienen vanaf kantoor of app op tablet of telefoon.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.