Spektaculaire vuurwerkshow Ede 2018/2019

Ga terug naar het overzicht

Het jaar 2019 is in Ede begonnen met een spectaculaire vuurwerkshow op het Enka-terrein. RDJ AV heeft hieraan bijgedragen met sfeervolle verlichting en geluid.

De Enka-wijk is een nieuwbouwwijk met een rijke historie. Veel oude karakteristieke gebouwen zijn (deels) bewaard gebleven. Op één van de oude muren hebben we vor sfeervolle verlichting gezorgd. Dat droeg veel bij aan het geheel.
Op een enorm beamerscherm was te zien hoeveel uren – minuten – seconden het nog zou duren tot 1 januari 00:00 uur. Een paar minuten voor middernacht hield burgemeeter René Verhulst een toespraak en de laatste 25 seconden werd door het publiek afgeteld. Op “nul!” knalde het vuurwerk de lucht in en klonk het “Happy New Year” van Abba door de speakers. Nog net boven het knetterende geluid van het vuurwerk uit.

Het team van RDJ wenst je een voorspoedig 2019!

De vuurwerkshow was uitgebreid in het nieuws:
De Gelderlander: Enkawijk en vele anderen genieten van vuurwerkshow
Ede Stad: Ede duikt met spectaculaire vuurwerkshow 2019 in
NOS 8-uur Journaal: Vanaf minuut 7:55
Vuurwerkshow Ede: De website van de organisatie

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het laatste nieuws

Kerst 2019

Ook dit jaar hebben we in de aanloop naar Kerst zeer uiteenlopende verhuuropdrachten gekregen. Van een concert in een grote […]

Bekijk dit bericht

Sound Masking

In Nederland schieten de kantoortuinen als paddenstoelen uit de grond. Elk bedrijf wil open ruimten en glaswanden in de kantooromgeving. […]

Bekijk dit bericht