Open dag Tholu Ede

Ga terug naar het overzicht

Tholu is een grote producent van industriële, veelal gerecyclede verpakkingen en is gevestigd in Ede. Wij hebben tijdens het open huis de technische ondersteuning voor onze rekening genomen.

Bezoekers konden een rondleiding krijgen door het prachtige gebouw, waarbij gebruik gemaakt werd van 200 tourguides. Dit heeft als voordeel dat iedereen de rondleider goed kan verstaan, ook als je wat verder achteraan staat. Voor het officiële gedeelte is een geluidsinstallatie en beeld gerealiseerd. Ook hebben we ons nieuwe op maat gemaakte katheder ingezet, wat een professionele uitstraling geeft aan het geheel.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cursus Videotechniek voor kerken 2021

Lees meer

Cursus Geluidstechniek voor kerken 2021

Lees meer

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer