Turnvereniging DOK Ede

Op zaterdag 6 juli 2019 gaf christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede twee wervelende shows met als thema “Peter Pan”. Zowel ’s middags als ’s avonds waren alle kaarten uitverkocht en zat sporthal De Peppel helemaal vol. Alle facetten van het turnen kwamen aan bod: het peuter en het kleuter gymmen, het recreatie turnen, het selectie turnen, de acrobatische gymnastiek, het rhönraderen, het freerunnen, het trampolinespringen, de dansafdeling en het springen.

We zijn op vrijdag begonnen met het opbouwen van het licht, geluid en het beeld. In het kader van de veiligheid hebben we de kabels extra goed vastgetaped. Tijdens de shows zaten er drie collega’s achter de knoppen. Eén voor het instarten van de juiste muziek op het juiste moment, één voor de lichtshow en één voor het instarten van de videobeelden. Bekijk hier een kort filmpje.