Videowall BMW Nijkerk

Ga terug naar het overzicht

Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf: het eerste wat mensen zien als ze bij u op bezoek komen, of als ze toevallig langsrijden. Hoe mooi zou het zijn als ze bij de eerste aanblik van uw pand direct onder de indruk zijn, of op z’n minst geïnteresseerd?

Een mooi voorbeeld hiervan is ons project bij BMW- en MINI-dealer Ekris. De vestiging in Nijkerk bevindt zich op een zichtlocatie op de weg naar de A28 en is nu nóg beter zichtbaar. We hebben in 2016 een video-installatie ontworpen en gerealiseerd die reclame-uitingen op de gevel projecteert.

De blinde muur van het pand is vanaf nu een echte blikvanger, doordat twee hoogwaardige beamers een egaal beeld van maar liefst 8 meter breed projecteren. Zodra het donker wordt schakelen de projecteren automatisch aan. Vanaf dat moment kan het langsrijdende verkeer niet meer om Ekris heen.

De installatie wordt aangestuurd door een stabiele mediaspeler die ontworpen is om non-stop video in hoge resolutie (4K) weer te geven. De mediaspeler is gekoppeld aan het netwerk, dus de beheerder kan vanaf elke pc of laptop instellen welke afbeeldingen en videobestanden getoond worden. Omdat de projectoren 24/7 in de buitenlucht hangen, zijn ze bevestigd in een op maat gemaakte constructie die diefstal- en klimaatbestendig is.

 

Wilt u dat uw bedrijfspand ook een echte blikvanger wordt?
Laten we samen kijken naar de mogelijkheden!
We spreken u graag via 0318-845980 of stuur ons een e-mail.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Vrijblijvend contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

3 tips bij nieuwbouw

Lees meer

Online vergaderen

Lees meer

Narrowcasting

Lees meer