World League Waterpolo

Op dinsdagavond 30 januari 2018 speelden de Nederlandse waterpolo dames een World League wedstrijd tegen Spanje. Deze wedstrijd werd gespeeld in zwembad de Peppel in Ede.

Voorafgaand moest gezellige muziek gedraaid worden voor het binnenkomende publiek en zijn er toespraken gehouden. Ook hebben we een groot scherm opgehangen aan de achterwand en een beamer gemonteerd boven het zwembad. Op het scherm werd voor de wedstrijd een video getoond aan het publiek.

Om nog meer sfeer toe te voegen aan de ruimte hebben we sfeerverlichting neergezet en een lichtshow gemaakt in de nationale kleuren van Nederland en Spanje. Het was een groot succes.