Rack af!

Rack af!

Ga terug naar het overzicht

Er staat weer een mooi rack klaar om in te zetten voor een klant. Het monteren van de apparatuur in een rack doen we altijd zorgvuldig. Dit heeft diverse voordelen:

Zo is de installatie overzichtelijk en ziet het er strak uit. Door de afsluitbare deur kan alleen geautoriseerd personeel aan de installatie komen. Daarnaast is het onderhoud en schoonhouden een stuk gemakkelijker omdat stof veel minder kans krijgt om bij de apparatuur te komen. De praktijk wijst uit dat de kans op storingen en defecten aanzienlijk wordt verkleind als de apparatuur in een rack is geplaatst. Het loont dus de moeite om hier wat extra tijd en energie in te stoppen, zo hebben onze klanten jarenlang plezier van een vrijwel onderhoudsvrije installatie!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2