RDJ neemt verhuurafdeling van Diatso over

Ga terug naar het overzicht

Per 1 mei 2018 heeft RDJ AV alle verhuuropdrachten van Diatso Light, Sound & Vision overgenomen. Diatso is een collega-bedrijf uit Ede, dat zich volledig gaat richten op het installeren van geluidsinstallaties en LED verlichting in de fitnessbranche. Zij hebben zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier in deze markt. “De verhuurafdeling past niet meer in de huidige bedrijfsvoering,” aldus Tjeerd Visser, directeur van Diatso.

RDJ AV heeft al een breed aanbod aan kwaliteitsproducten in het verhuurassortiment en breidt dit nu nog verder uit, waardoor er meer verhuuropdrachten gelijktijdig aangenomen kunnen worden. Naast het verhuren van audiovisuele apparatuur richt RDJ AV zich ook op het leveren en installeren van vaste audiovisuele oplossingen voor diverse branches, waaronder kantoren, bedrijfshallen, retail, voetbalclubs en kerken.

Ronald de Jeu, directeur van RDJ AV vertelt: “Juist de combinatie van vaste installaties en verhuur maakt ons werk zeer afwisselend en leuk! Het voordeel is dat we snel kunnen schakelen en een passende oplossing hebben op alle terreinen.”

De overname is goed voorbereid, de klanten zijn inmiddels geïnformeerd. De apparatuur van Diatso is voorzien van het logo van RDJ AV, gecontroleerd en staat klaar om weer ingezet te worden. Kunnen we u ook technisch ondersteunen met geluid, licht en/of beeld bij uw evenement? Laat het ons dan weten via verhuur@rdj-av.nl of 0318-845980.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2