RDJ Sound and light wordt RDJ AV!

Ga terug naar het overzicht

RDJ sound and light gaat per 1 maart 2017 verder onder de naam RDJ AV. De audiovisuele specialist van de Vallei heeft niet alleen een andere naam, maar ook een fris en nieuw logo. Daarbij past een slogan die meteen duidelijk maakt wat kenmerkend is voor eigenaar Ronald de Jeu en zijn team: Passie voor audiovisuele techniek.

Audiovisuele apparatuur
Ruim vijftien jaar geleden begon het bedrijf met drive-in-shows en de verhuur van licht- en geluidsapparatuur. Inmiddels ligt de focus op het installeren van audiovisuele apparatuur, onder meer bij bedrijven, scholen, kerken, horeca en detailhandel. RDJ AV levert geluidssystemen, omroepinstallaties en commerciële audio- en videosystemen met een hoge kwaliteit. Kenmerkend voor alle apparatuur en installaties is de eenvoudige bediening.

Slimme oplossingen
Eigenaar Ronald de Jeu draagt zijn kennis over audiovisuele techniek met enthousiasme over op zijn medewerkers en klanten. ‘Als totaalleverancier realiseren we slimme oplossingen op het gebied van beeld en geluid. Daarbij luisteren we goed naar de wensen van de klant en leveren we uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. RDJ AV verkoopt de zekerheid dat de audiovisuele apparatuur werkt. Dat voorkomt zoveel stress bij de gebruikers.’

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021