Reklet kiest voor kwaliteit

Ga terug naar het overzicht

Reklet geeft retailers het juiste gezicht. Zij maken aantrekkelijke signing die de consument overtuigt. Dat Reklet voor kwaliteit gaat is ook terug te zien in hun nieuwe pand. Er is een state-of-the-art bedrijfskantine gebouwd met een prachtig eigen design. Reklet is specialist in het overbrengen van het juiste gevoel. Dit is in hun eigen kantine uitstekend uit de verf gekomen. Wij hebben de audiovisuele installatie naadloos geïntegreerd in het design, waarbij de techniek goed zichtbaar mocht zijn.

Achter de bar van de bedrijfskantine hebben we een 75″ scherm geïnstalleerd welke met een lift vanuit het meubel elektrisch omhoog komt. Wanneer de installatie uitgezet wordt, verdwijnt het scherm weer uit het zicht en verschijnt het logo van Reklet in stijlvolle verlichting op de wand. De patchkast is geïntegreerd in de robuuste houten bar. Dit zorgt voor een stijlvol geheel.

Zoals u van RDJ AV gewend bent is de gehele installatie via een touchscreen (Extron) eenvoudig te bedienen. Via een aantal eenvoudige knoppen wordt de installatie ingeschakeld en kan er een presentatie worden getoond, TV worden gekeken of een spel worden gespeeld via de Playstation.

De gehele audioinstallatie is voorzien van een Apart Audio Pubset met zes stuks MASK8-luidsprekers en twee subwoofers. Dit zorgt voor een uitstekend geluid, waar de medewerkers van Reklet veel plezier aan zullen beleven. Op het terras buiten zijn twee MASK6-luidsprekers van Apart Audio geplaatst waarbij ook ’s zomers buiten genoten kan worden van een gezellig achtergrondmuziekje onder het genot van een hapje en drankje.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV