Ringleidingsystemen

Ga terug naar het overzicht

Op 14 juli 2016 is het Europese verdrag over de rechten van personen met een beperking van kracht geworden. Het doel van dit verdrag is kort gezegd een samenleving zonder drempels. Is het pand van uw organisatie hier al op ingericht?

Dit betekent bijvoorbeeld dat er rekening gehouden moet worden met de groeiende groep slechthorenden. Dit kan onder andere door gebruik van ringleidingen. Een ringleiding zorgt ervoor dat slechthorenden met een hoortoestel het geluid in bijvoorbeeld een concert-, congres- of kerkzaal kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.
Een luisteraar met een hoortoestel of cochleair implantaat kan gebruikmaken van de ringleiding door het toestel op de T-stand te zetten.

De techniek van deze ringleidingen is tegenwoordig zo verfijnd dat het gebruik bij een (receptie)balie ook mogelijk is, zodat men in een rumoerige of galmende ruimte toch de conversatie kan volgen. RDJ AV kan u helpen met deze voorzieningen voor slechthorenden. Zowel tijdelijk als vast geïnstalleerd. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of advies via info@rdj-av.nl.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2