Ronde van Ede 2017

Ga terug naar het overzicht

Op woensdag 23 augustus werd de Ronde van Ede gehouden op het terrein van de Mauritskazerne in Ede. Dit jaar was RDJ AV hoofdsponsor, samen met de Edese bedrijven MKBTR en Maxstein Tweewielers.

Deze wielerronde was 1600 meter lang met 20 meter hoogteverschil en de finish bergop. We hebben gezorgd voor luidsprekers met een groot bereik, zodat het publiek overal langs de zijkant van goed geluid voorzien werd. In de sponsortent hebben we een beeldscherm neergezet ten behoeve van reclame en voor het publiek een groot LED-scherm. ’s Middags startte eerst de Dikke Bandenrace voor de kinderen. Daarna volgde de ronde voor de vrouwen en aan het begin van de avond de ronde voor mannen. Al met al een bijzonder mooi sportevenement!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto