Studiedag Geluidsinstallaties

Ga terug naar het overzicht

Samen met Apart Audio organiseren wij op 24 november 2016 de Studiedag Geluidsinstallaties in onze showroom. Een interessante ochtend, waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vaste audio-installaties voorbij komen. Bovendien leren de deelnemers hele praktische kennis, welke direct bij uw klant in te zetten is.

Waarom mag ik dit niet missen?
Ferdi van den Berg, sales manager van Apart Audio, gaat tijdens deze ochtend commercieel-technisch in op de basisprincipes van audiosystemen. Diverse audio technieken worden besproken en er wordt verteld hoe deze in de praktijk kunnen worden toegepast.

Voor wie is deze dag bedoeld?
Wanneer u werkzaam bent als installateur, inkoper of adviseur bij een elektrotechnisch installatiebedrijf, IT bedrijf of elektrowinkel en u uw werkveld eens zou willen verbreden. Met name als u regelmatig de vraag krijgt naar de installatie van geluidssystemen voor achtergrond, evacuatie, ontruiming of omroep doeleinden.

Datum & tijd
donderdag 24 november 2016
8.00 tot 12.00 uur

Locatie
RDJ sound and light, Nieuwe Maanderbuurtweg 83, Ede

Programma
Welkom
Introductie Apart
Actuele problemen met geluid
Wat is geluid precies?
Audio installaties; laag impedant en 100 Volt
Het verschil tussen gebalanceerd en ongebalanceerd
Koffiepauze
Verschillen in luidsprekers
Inrichten van projecten; hoe ga ik te werk?
Nieuwe ontwikkelingen; integratie van geluid oplossingen
Luister demonstraties
Lunch

Aanmelden
U kunt zich gratis aanmelden via www.rdjsound.nl/studiedag. Graag tot dan!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto