Studiedag geluidsinstallaties

Ga terug naar het overzicht

Op 11 november organiseerde RDJ sound and light in samenwerking met Apart Audio de ‘Studiedag geluidsinstallaties’ aan de Nieuwe Maanderbuurtweg 83 in Ede. Een interessante bijeenkomst, waarin in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van vaste audio installaties aanbod kwamen. Aangezien er voldoende animo was werden er twee sessies gehouden, zowel in de ochtend als in de avond.

Ferdi van den Berg, de sales advisor van Apart Audio, ging tijdens deze cursus commercieel-technisch in op de basisprincipes van geluidsinstallaties. Diverse audiotechnieken werden besproken en er werd verteld hoe deze in de praktijk kunnen worden toegepast.

Inhoud Studiedag
Welkom
Introductie Apart
Actuele problemen met geluid
Wat is geluid precies?
Audio installaties; laag impedant en 100 Volt
Het verschil tussen gebalanceerd en ongebalanceerd
Koffiepauze
Verschillen in luidsprekers
Inrichten van projecten; hoe ga ik te werk?
Nieuwe ontwikkelingen; integratie van geluid oplossingen
Einde theorie
Luister demonstraties

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto