Tandartspraktijk Heeling

Ga terug naar het overzicht

In het nieuwe pand van tandartspraktijk Heeling hebben we onlangs een eenvoudig bedienbaar geluidssysteem geïnstalleerd. In 7 ruimtes is nu achtergrondmuziek te horen. Deze ruimtes zijn afzonderlijk te bedienen.

De tandartspraktijk bestaat uit drie behandelkamers, een wachtruimte, spoelruimte, kantoorruimte en een keuken. Elke ruimte heeft een eigen bedienpaneeltje in de wand en speakers in het plafond. Naast bediening op de wand kan de geluidsinstallatie ook centraal bediend worden vanaf de computer in de kantoorruimte. De apparatuur is netjes weggewerkt onder de balie.

Smaken verschillen…. en daarom zijn alle ruimtes afzonderlijk te bedienen. Elke tandarts kan zelf kiezen welke muziek er aan staat. Wel zo makkelijk.

Recensie
Dankzij de professionele inzet van RDJ kunnen we in mijn nieuwe tandartspraktijk genieten van muziek met zeer goede kwaliteit. Er is goed meegedacht en de werkwijze was heel flexibel.
Frytzen Heeling

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021