Terugblik op 2022

Terugblik op 2022

Ga terug naar het overzicht

Het jaar is bijna ten einde. We kijken dankbaar terug op de vele mooie audiovisuele projecten
die we het afgelopen jaar voor onze klanten hebben mogen realiseren. We vertellen er graag iets over.

Verhuur en evenementen
Het afgelopen jaar is er flink geïnvesteerd in de verhuurafdeling. Zo kunnen we meerdere klanten tegelijkertijd volledig ontzorgen en ondersteunen met audiovisuele techniek. We leveren hoogwaardige apparatuur voor beeld, geluid en verlichting en daar is o.a. extra truss, podium en livestreamapparatuur aan toegevoegd.

Goed geregeld
De klant merkt er wellicht weinig van, maar ook de interne organisatie van de verhuurafdeling is flink aangepakt. We benutten de mogelijkheden van onze ICT-systemen een stuk beter en hebben de tijd genomen om het magazijn slimmer en efficiënter in te richten. Zo zit alle apparatuur nu in maatwerk flightcases, en hebben we een mooi systeem bedacht om alle bekabeling en accessoires in op te bergen. Het magazijn is nu een plek om genietend in rond te lopen!

Om grotere evenementen te kunnen realiseren werd de Mercedes Vito al snel te klein, en is er een grote MAN TGE voor in de plaats gekomen.

Installatieprojecten
In het afgelopen jaar hebben we veel mooie audiovisuele installatie projecten opgeleverd bij onder andere bedrijven, kantoren, scholen, kerken en sportaccommodaties.
RDJ AV onderscheidt zich met veel audiovisuele technische kennis en doordachte ontwerpen. We bieden audiovisuele totaaloplossingen waar de klanten echt van genieten. In het voortraject adviseren we over de mogelijkheden die passen bij de situatie en wensen van de klant.

Een selectie uit de installatieprojecten:


Wij kijken dankbaar terug op het afgelopen jaar en kijken uit naar wat 2023 ons brengt.
Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar gewenst!

Kerstkaart 2022 – gemaakt door Lindey Heidstra
Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2