Testopstelling voor Moba

Testopstelling voor Moba

Ga terug naar het overzicht

Alles is voorbereid om de omroepinstallatie bij Moba deze week werkend op te kunnen leveren. Op de iPads kunnen medewerkers van Moba de omroepinstallatie bedienen en beheren. Op de iPads kunnen zones worden geselecteerd waar het omroepbericht te horen moet zijn. De iPads komen te liggen bij de portier, receptie en beheerder. Omroepen was nog nooit zo makkelijk.

De omroepmicrofoon en de bediening loopt volledig over het bedrade datanetwerk, zodat een zeer flexibele en stabiele situatie ontstaat.
De komende jaren wordt er verbouwd bij Moba. Deze installatie kan bij de interne verhuizingen eenvoudig door de eigen ICT-afdeling naar andere ruimtes worden verplaatst zonder tussenkomst van onze installatiemonteurs.

Moba heeft een bedrijfspand van maar liefst 28.000 vierkante meter. De versterkers worden volledig aangestuurd door het datanetwerk. Hierdoor kunnen deze versterkers lokaal neergezet worden zonder kilometers speakerkabel te hoeven trekken. Dit bespaart de klant enorm veel op de installatiekosten. Later meer over dit mooie project!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021