Troonwisseling 2013

Ga terug naar het overzicht

Oranjeverenigingen, activiteitenbegeleiders in de ouderen- of gehandicaptenzorg en horecagelegenheden wisten ons afgelopen Koninginnedag goed te vinden. Onze beamers met bijbehorende schermen, geluidsinstallaties en plasmaschermen werden ingezet om de abdicatie van Koningin Beatrix en de inhuldiging van Koning Willem-Alexander goed te kunnen volgen.

Op maandagavond 29 april werden de meeste voorbereidingen al getroffen en enkele organisatoren stonden op 30 april al heel vroeg bij ons op de stoep om alles op tijd in gereedheid te brengen. Andere klanten kozen er voor om de apparatuur te laten afleveren en aansluiten zodat ze er zelf geen omkijken naar hadden.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto