Upcycle Center Almere

Ga terug naar het overzicht

In Almere hebben we in opdracht van ITN een groot LED-scherm van 1,50 x 2,75 meter geïnstalleerd aan de buitengevel van het Upcycle Center. Dit scherm heeft een pixelafstand van 5,9mm. Op dit scherm wordt informatie weergegeven via een narrowcasting systeem. Dit systeem is geoptimaliseerd voor het weergeven van beelden op het LED-scherm, hierdoor kunnen bewegende beelden vloeiend worden weergegeven en heeft men geen last van bijvoorbeeld Windows-meldingen.

Het Upcycle Center is uniek in Nederland en wordt gebouwd van afval van een aantal gesloopte gebouwen in Almere Haven, waaronder het zwembad. Het is een eerste stap naar een stad zonder afval. Die ambitie wil Almere in 2020 waarmaken.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto