Update uit China

Update uit China

Ga terug naar het overzicht

Vorige week ontvingen we een mooi bericht over ons project in China dat we vorig jaar hebben geïnstalleerd. Wij staan voor langdurig betrouwbare installaties, van hoogwaardige kwaliteit. Storingsvrij.

Even een terugkoppeling m.b.t. het geluidssysteem geïnstalleerd in Mei 2018 bij CNEx in Nanyang, China.

Afgelopen donderdag Januari 31 2019, werd de jaarlijks bedrijfsbijeenkomst gehouden. Het geluidssysteem werd ’s morgens aangezet, startte vanzelf op en het hele systeem werkte daarna perfect: niets meer aan gedaan. Met de tafel-microfoons, de hand-held microfoons en de head-set werden de speeches, muziek en voordrachten probleemloos afgewerkt.
Ikzelf heb de kwaliteit van het geluid in de gehele ruimte gecontroleerd: probleemloos, perfect geluid. Geen enkele oversturing, gepiep, rondzingen of gebrom te horen. Hoge tonen, lage tonen, harde muziek en zachte speeches: alles kwam duidelijk en zoals gewenst, in elke hoek van de ruimte, door de uitstekende luidsprekers. Ettelijke malen gedurende de bijeenkomsten en voordrachten keek de opdrachtgever mij glimlachend aan en zei dan: ‘it is perfect sound, right?’ en ‘really lots of bass, very good’. En dat was het. De enorme bas-speakers van vroeger waren nu overbodig.

De installatie werkt goed en in alle opzichten tevredenstellend. De klant is heel erg blij met de installatie.
Nogmaals onze dank voor jullie prestatie en service (zelfs aan de andere kant van de wereld).

Fred Lankamp
Technical and Quality Manager

Lees hier meer over ons project in China

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021