Vacature Administratief medewerker


Werkplek: In Ede
Uren: 24-32 uur per week
Start: per 1 augustus of 1 september

Jij voelt je als een vis in het water op kantoor. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent in staat om uiteenlopende administratieve taken zorgvuldig uit te voeren. Je weet het overzicht goed te bewaren, overlegt waar nodig en doet je werk nauwkeurig. Door jouw gedrevenheid ben je vanaf het eerste moment een onmisbare en zeer gewaardeerde collega.

De functietitel is bespreekbaar: administratief medewerker, secretaresse, office manager, het is maar net waar jij je het meest bij thuisvoelt!

Wie zijn wij?

RDJ AV verhuurt, ontwerpt, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. Dat doen we met een gedreven team van acht personen. We realiseren projecten in onder meer bedrijfshallen, kantoren, scholen, kerken, zorginstellingen en sportaccommodaties. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en vooral: eenvoudig te bedienen. Wij zoeken een collega die ervoor zorgt dat de administratieve en facilitaire zaken goed op orde zijn. We kijken erg uit naar je komst!

Over de functie:

Je wordt onze pro-actieve steun en toeverlaat! Jouw werkdagen zijn zeer dynamisch.

Inkomende telefoontjes worden door jou beantwoord. Je weet een positieve indruk achter te laten bij onze klanten en relaties en zorgt dat zij goed geholpen worden. Daarnaast houdt je overzicht over de inkomende e-mails en over de planning. Je draagt zorg voor het facturatieproces, en levert een belangrijke bijdrage aan het inkoopproces.

Je collega’s weten je al snel te vinden. Als zij onderweg zijn bellen ze jou met het verzoek om notities te maken in het CRM-systeem of om iets na te kijken, op te zoeken, na te vragen of te regelen. Je bent attent en oplettend. Als je in de wandelgangen opvangt dat een collega, klant of leverancier iets te vieren heeft, twijfel je geen moment en regel je een leuk presentje.

Tenslotte kijk je verder dan het hierboven beschreven takenpakket. Er is ruimte voor jouw goede ideeën!

Dit heb je ons te bieden:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Je bent pro-actief en pakt taken makkelijk op
 • Je ontzorgt collega’s graag, hiervan krijg jij energie!
 • Je werkt nauwkeurig, stelt vragen bij onduidelijkheden
 • Je woont op maximaal 30 minuten rijden van Ede

Wat wij je te bieden hebben:

 • Een afwisselende functie waarbij eigen inbreng gewaardeerd wordt
 • Een prettige werksfeer in een gedreven team
 • 24-32 uur verdeeld over 3, 4 of 5 werkdagen
 • 25 vrije dagen per jaar op fulltime basis
 • Een passend salaris, tussen de € 2.100,- en € 2.700,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring
 • Een goede pensioenregeling

Heb je nog vragen?

We beantwoorden ze graag! Neem gerust telefonisch of per mail contact op met Judith de Jeu.
(bereikbaar: ma, di, do overdag of ’s avonds tussen 19:30-21u: 06-12885434)

Liever direct schriftelijk solliciteren? 
We kijken uit naar je reactie, voorzien van motivatie en CV. Stuur deze naar werkenbij@rdj-av.nl

(De vacature staat open totdat we een geschikte collega gevonden hebben. We streven er naar iedere sollicitatie persoonlijk te beantwoorden)

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV