Vacature Salesmanager

Ga terug naar het overzicht

Collega gezocht! Wij zijn een gezond en groeiend bedrijf. Iedere dag zetten wij ons met veel plezier in voor onze klanten. In ons team is plek voor een enthousiaste Sales Manager.

De functie:
Je gaat elke dag enthousiast op zoek naar nieuwe klanten in onze regio en soms ook ver daarbuiten. Daarnaast ga je aan de slag met binnenkomende offerte-aanvragen. Je bezoekt de klanten die een aanvraag hebben gedaan om een helder beeld te krijgen van hun wensen en verwachtingen. Die zet je op papier. Je overlegt met je collega’s over de best passende oplossing en samen zorg je voor een mooi voorstel voor de klant. Het is een pré als je zelf ook het technisch plan en de calculatie kunt maken. Tenslotte zorg je voor een uitstekende relatie met onze bestaande klanten. Zo nu en dan bezoek je de gerealiseerde projecten, vraag je na of alles nog naar wens is en zo zorg je voor een maximale klanttevredenheid.

Lees hier de volledige vacaturetekst.
Direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV naar werkenbij@rdj-av.nl

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto