Vacature Secretaresse

(deze vacature is inmiddels ingevuld)

Werkplek: In Ede
Uren: 28-36 uur per week
Werkervaring: >2 jaar

Jij voelt je als een vis in het water op kantoor. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent in staat om uiteenlopende administratieve taken zorgvuldig uit te voeren. Je weet het overzicht goed te bewaren, overlegt waar nodig en doet je werk nauwkeurig. Door jouw gedrevenheid ben je vanaf het eerste moment een onmisbare en zeer gewaardeerde collega.

Wie zijn wij?

RDJ AV is een groeiend bedrijf en verhuurt, ontwerpt, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. Dat doen we met een gedreven team van acht personen. We realiseren projecten in onder meer bedrijfshallen, kantoren, scholen, kerken, retail, zorginstellingen en sportaccommodaties. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en vooral: eenvoudig te bedienen. Wegens de groei van het bedrijf is het tijd voor een secretaresse die ervoor zorgt dat de administratieve en facilitaire zaken goed op orde zijn. We kijken erg uit naar je komst!

Over de functie:

Je wordt onze pro-actieve steun en toeverlaat! Jouw werkdagen zijn zeer dynamisch.

Inkomende telefoontjes worden door jou beantwoord. Je weet een positieve indruk achter te laten bij onze klanten en relaties en zorgt dat zij goed geholpen worden. Daarnaast houdt je overzicht over de inkomende e-mails en over de planning. Je draagt zorg voor het facturatieproces, en levert een belangrijke bijdrage aan het inkoopproces.

Je collega’s weten je al snel te vinden. Als zij onderweg zijn bellen ze jou met het verzoek om notities te maken in het CRM-systeem of om iets na te kijken, op te zoeken, na te vragen of te regelen. Je bent attent en oplettend. Als je in de wandelgangen opvangt dat een collega, klant of leverancier iets te vieren heeft, twijfel je geen moment en regel je een leuk presentje.

Tenslotte kijk je verder dan het hierboven beschreven takenpakket. Er is ruimte voor jouw goede ideeën!

Dit heb je ons te bieden:

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Je levert een actieve bijdrage aan onze organisatie
 • Je bent pro-actief, communicatief vaardig en je werkt nauwkeurig
 • Je kijkt verder dan het beschreven takenpakket
 • Je woont op maximaal 30 minuten rijden van Ede

Wat wij je te bieden hebben:

 • Een afwisselende functie waarbij eigen inbreng gewaardeerd wordt
 • Een prettige werksfeer in een gedreven team
 • 28-36 uur verdeeld over 4 of 5 werkdagen
 • 25 vrije dagen per jaar op fulltime basis
 • Een passend salaris, tussen de € 2.200,- en € 2.650,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring
 • Een goede pensioenregeling

Heb je nog vragen?

We beantwoorden ze graag! Neem gerust telefonisch contact op met Ronald de Jeu: 06-10728820

Liever direct schriftelijk solliciteren? 
We kijken uit naar je reactie, voorzien van motivatie en CV. Stuur deze naar werkenbij@rdj-av.nl

(De vacature staat open totdat we een geschikte collega gevonden hebben. We streven er naar iedere sollicitatie persoonlijk te beantwoorden)

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021