Vakbeurs sportaccommodaties

Verstaanbaar zijn is een groot goed.
Oude installaties, verouderde techniek of complexe bediening brengen de verstaanbaarheid in gevaar. Maar dit kan anders! Ook voor uw vereniging. Daarom staan wij a.s. donderdag op de vakbeurs sportfaciliteiten om u te informeren over de mogelijkheden.

Onze bewezen concepten zijn gebaseerd op 3 belangrijke pijlers:

Toeschouwersaantallen
Toeschouwers zorgen voor lawaai. Er wordt gepraat, meegeleefd en aangemoedigd langs het veld. Voor ons is het zaak om boven dit lawaai uit te komen. Wij weten exact hoeveel decibel (dB) de geluidsinstallatie moet produceren over een bepaalde afstand om optimaal verstaanbaar te zijn.

Verwachting
Per vereniging verschilt de verwachting van de geluidskwaliteit. Sommige verenigingen willen slechts verstaanbaar zijn rondom het hoofdveld. Anderen willen een fantastische muziekbeleving op en rondom het volledige sportcomplex creëren. Wij kunnen met alle eisen uit de voeten.

Budget
Voor veel sportverenigingen het belangrijkste element. We kunnen wel wat willen… Maar waar halen we het budget vandaan? Wij hebben oplossingen te bieden vanaf € 1.000,-. Maar ook voor € 25.000,-. Het hangt helemaal af van jullie wensen. En het budget wat vrij gemaakt kan worden.

Bewezen installatie concepten
Bovenstaande peilers hebben geleid tot verschillende bewezen geluidsinstallaties voor sportvelden. Met tribune of zonder tribune. Met lichtmasten of zonder. Voor 500 of 10.000 toeschouwers. Deze concepten kunnen wij onderbouwen door middel van calculaties. Middels calculaties brengen wij het uiteindelijke resultaat in beeld.

Kijk ook eens op de website van Sport-Speaker.
Of bekijk onze gerealiseerde sportprojecten.