Vergaderruimte Bruil Ede

Ga terug naar het overzicht

Het laboratorium bij Bruil in Ede is voorzien van een groot presentatiescherm om bedrijfsinformatie te kunnen tonen aan gasten. Ook zal deze worden gebruikt voor planningsvergaderingen.

Voor het goed weergeven van presentaties en Excel-sheets hebben we gekozen voor een 55″ extra helder display met FullHD resolutie. Alles is netjes weggewerkt in de wand. Ook is er gezorgd voor kwaliteits kabelgoten, zodat het geheel een fraaie uitstraling heeft gekregen.

Met een overzichtelijk bedienpaneel kunnen de medewerkers kiezen tussen de HDMI aansluiting en de AppleTV. Deze laatste zorgt voor een waardevolle toevoeging: er kan nu ook gepresenteerd worden via de iPad of iPhone!

Vorig jaar hebben we het pand van Bruil voorzien van meerdere vergaderruimtes.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV