Vergaderruimtes bij Bruil

Ga terug naar het overzicht

“De vragen van morgen zijn de bouwstenen van vandaag”, zo is te lezen

op de website van Bruil. Onlangs heeft Bruil dan ook geïnvesteerd in de modernste vergadertechnieken. Zo kunnen zij van alle gemakken voorzien, in alle rust en vrijheid nadenken over de vragen van morgen.

In het pand van Bruil in Ede hebben we een kantoor en twee vergaderruimtes voorzien van grote schermen. Hier kan gewerkt worden volgens BYOD: Bring Your Own Device.

In de grootste vergaderruimte is een 79″ 4K Ultra HD touchscreen geïnstalleerd. Dit levert een gigantisch en haarscherp beeld op. Daarbij hebben we ook een Barco Clickshare CSC-1 geleverd die op hoge kwaliteit het beeld van de laptop weergeeft op het 4K Utra HD touchscreen. Zo kan iedereen gemakkelijk vanaf zijn of haar eigen mobiele apparaat presentaties laten zien.

In de kleine vergaderruimte hebben we een 49″ helder display geïnstalleerd in combinatie met een Barco Clickshare. Ook hier kan men zijn of haar eigen mobiele apparaat meenemen en zeer eenvoudig presenteren op het grote scherm.

Om de planning door te kunnen nemen hebben we in het kantoor een 42″ display opgehangen zodat de planners in kleine setting de bedrijfsplanningen kunnen doornemen.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV