Vergaderruimtes bij COG

Ga terug naar het overzicht

Voor de Christelijke Onderwijs Groep in Ede hebben wij een nieuwe vergaderlocatie voorzien van audiovisuele techniek. COG heeft een voormalig vrijstaande woning omgebouwd en geschikt gemaakt voor zakelijk gebruik.

Vergaderruimte 1
In de eerste ruimte hebben we een interactieve projector geïnstalleerd. Deze is voorzien van touchfunctie. Met een speciale pen kan op de wand digitaal geschreven worden. Verder is er de mogelijkheid om draadloos te presenteren vanaf laptop, tablet of smartphone. Met Google Chromecast en WePresent zijn alle apparaten te koppelen aan de projector. In deze ruimte hebben we de speakers netjes opgehangen aan weerszijden van de projector. Er is nagedacht over het verbruik. Er is gekozen voor speakers die automatisch uitschakelen als er geen geluid wordt afgespeeld.

Vergaderruimte 2 en 3
In twee ruimtes hebben we een 65″ LCD-scherm opgehangen. Met het bedienpaneel kunnen deze schermen eenvoudig worden aangestuurd. Ook hebben we deze ruimtes voorzien van speakers. Ook in deze ruimte is het mogelijk om met alle devices draadloos te presenteren op het scherm.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto