Vertaalsets buitenlandweek

Ga terug naar het overzicht

Voor de Synode van de GKv hebben we deze week een uitgebreide vertaalset geleverd. Tijdens deze week komen afgevaardigden van kerken over de hele wereld naar Ede om met elkaar te spreken over kerkelijke onderwerpen.

Wij zorgen door middel van vertaalsets voor de technische ondersteuning. Via deze sets kunnen vier vertalers de vergadering live vertalen, waardoor de 40 afgevaardigden alles goed kunnen volgen in de door hen gekozen taal.

Dit Sennheiser-systeem is van hoge kwaliteit, waardoor de kans op storingen en ander ongemak nihil blijft en er zorgeloos vergaderd kan worden.

Naast de vertaalset zullen we ook zorg dragen voor het discussiesysteem waardoor de sprekers goed te horen zijn en de videoschermen waarop de bijeenkomsten te volgen zijn.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto