Vuurwerkshow Ede 2019/2020

Vuurwerkshow Ede 2019/2020

Ga terug naar het overzicht

Ook deze jaarwisseling mochten we met RDJ AV een bijdrage leveren aan de Vuurwerkshow “Veilig Vuurwerk op Enka”. Dit jaar hebben we het pand van de Fietser en Case Communicatie mooi uitgelicht, wat voor een hele feestelijke sfeer zorgde. Ook hebben we gezorgd voor goed geluid over een groot buitenterrein, voor zowel de sprekers als de muzikale versterking van sing- en songwriter Maarten van Veen, “De Reisgenoot”.

Geniet nog even na met onderstaande foto’s en filmpje!

 

 

Op oudjaarsdag hebben we overdag met een aantal collega’s alle apparatuur neergezet en aangesloten. Bij daglicht zag het er maar gewoontjes uit, en kon men nog niet vermoeden hoeveel de verlichting aan sfeer zou toevoegen, hoe gaaf het beeld van de beamer in het donker zou zijn, en hoe mooi de muziek ’s avonds op de achtergrond zou klinken.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitlichten van uw pand voor een feestelijke gelegenheid?
Laat het ons weten, dan maken we er graag iets moois van!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto