Welkom Ilona van Roekel!

Welkom Ilona van Roekel!

Ga terug naar het overzicht

Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe collega Ilona van Roekel!

Per 1 april 2022 komt Ilona het RDJ-team versterken als secretaresse. Ilona zal een belangrijke bijdrage leveren aan het interne inkoop- en verkoopproces en zorgen voor goede communicatie?, zowel intern als extern. Daarnaast zal zij zorgdragen voor het up to date houden van de administratie. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, is de kans groot dat Ilona de telefoon opneemt. Zij zal ervoor zorgen dat u als klant of leverancier in contact komt met de juiste collega.

Op de vraag waarom Ilona juist bij RDJ AV aanklopte voor deze functie antwoordt zij: “omdat ik uit eigen ervaring weet dat RDJ AV staat voor kwaliteit en service! De passie voor het vak is overduidelijk en de sfeer binnen het bedrijf is erg prettig. Ik hoop dat ik met mijn energie en enthousiasme een waardevolle bijdrage kan gaan leveren op de werkvloer in deze leuke veelzijdige functie. Ik kijk er ontzettend naar uit om deel uit te gaan maken van dit fijne team.”

Nieuwsgierig geworden wat RDJ AV kan betekenen op het gebied van audiovisuele techniek in uw organisatie?
Wij zorgen ervoor dat u indruk maakt met moderne en goedwerkende vergaderapparatuur. Ook realiseren wij gave bedrijfsopeningen, zorgen voor goede techniek bij uw congres, productpresentatie of sportevenement. Daarnaast realiseren we tal van geïntegreerde audiovisuele systemen in kerken, scholen en middelgrote en grote bedrijven.

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.
U kunt Ilona bereiken via ilona@rdj-av.nl of 0318-845980

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021