Welkom Koen Rosbergen!

Welkom Koen Rosbergen!

Ga terug naar het overzicht

Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe collega Koen Rosbergen!

Per 1 september 2021 komt Koen het RDJ-team versterken als Verhuurcoördinator. Sinds de coronamaatregelen zijn versoepeld zien we een enorme toename in het aantal verhuuropdrachten. Bedrijven en organisaties weten RDJ AV goed te vinden als het gaat om het verzorgen van geluid, licht, video en livestreams. We zijn dan ook erg blij dat Koen bij ons aanklopte nog voordat we een vacature voor deze functie online hadden gezet. Leuk detail: Koen ondertekende zijn arbeidscontract op zijn verjaardag!

Koen is recent vanuit Twente naar de Betuwe verhuisd en was op zoek naar een baan dichterbij zijn nieuwe woonplaats. Hij heeft ruime ervaring als AV-technicus en Theatertechnicus en is breed inzetbaar bij RDJ AV.

Op de vraag waarom Koen juist bij RDJ AV aanklopte antwoordt hij: “omdat RDJ AV een warm en verzorgd bedrijf is, waar ik vanaf het eerste moment een positieve klik met mijn nieuwe collega’s had. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan!”

Koen kijkt er naar uit om mooie projecten te mogen realiseren met en voor onze klanten. Er staan al flink wat mooie evenementen en opdrachten op de planning voor de komende maanden. Koen valt met zijn neus in de boter!

Benieuwd wat RDJ AV kan bijdragen aan uw evenement? Wij zorgen ervoor dat u indruk maakt met uw bedrijfsopening, congres, webinar of productpresentatie. Of we zorgen op de achtergrond voor goede audiovisuele techniek bij bijvoorbeeld een sportwedstrijd, bruiloft of uitvaart.

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.
U kunt Koen bereiken via verhuur@rdj-av.nl of 0318-845980

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2