Welkom Manuël van de Vlekkert!

Ga terug naar het overzicht

Goed nieuws! Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe collega Manuël van de Vlekkert. Per 1 september 2024 komt Manuël het RDJ-team versterken als Projectleider AV-installaties. Hij zal zorgdragen voor het hele traject van projectvoorbereiding tot en met de oplevering.

Bedrijven en organisaties weten RDJ AV goed te vinden als het gaat om hoogwaardige audiovisuele installatieprojecten in onder meer bedrijfshallen, kantoren, scholen, kerken, zorginstellingen en sportaccommodaties. Als systeemintegrator zetten we ons in voor slimme en toekomstbestendige maatwerkoplossingen en daar is momenteel veel vraag naar. We zijn dan ook erg blij dat Manuël ons team komt versterken! Hij neemt een ruime hoeveelheid kennis en ervaring mee.

Manuël aan het woord:
“Ik ben blij jullie te melden dat ik ervoor gekozen heb een nieuwe uitdaging aan te gaan bij RDJ AV B.V. als Projectleider AV Installaties. Met mijn passie voor het audiovisuele vak, die gedeeld wordt door de eigenaren, Ronald en Judith de Jeu, en de collega’s van RDJ AV, gaan we onze klanten voorzien van nieuwe en mooie audiovisuele oplossingen. Mijn eerdere ervaring en kennis zal ik inzetten om hoogwaardige audiovisuele oplossingen te leveren aan de klanten van RDJ AV. Ik kijk er enorm naar uit om bij RDJ AV aan de slag te gaan.”

Voor nu wensen we Manuël eerst een hele goede zomervakantie toe met zijn gezin! We kijken er naar uit om hem in september bij ons op kantoor te verwelkomen.

—-

PS: er komt vanaf het najaar nog meer ruimte voor audiovisueel talent in ons team. Daarover later meer. Wil je de vacatures voor zijn? Stuur dan je open sollicitatie naar info@rdj-av.nl

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2