Welkom Marga Pen!

Welkom Marga Pen!

Ga terug naar het overzicht

RDJ AV groeit door! Graag stelt onze nieuwe collega Marga zich aan jullie voor. Zij komt het RDJ-team versterken als Officemanager voor vier dagen in de week.

“Mijn naam is Marga Pen en per 1 september 2021 kom ik het team van RDJ AV versterken. Met mijn enthousiasme en positiviteit hoop ik een steentje bij te dragen aan het succes van RDJ. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als secretaresse. Deze ervaringen vormen een mooie basis voor deze leuke nieuwe uitdaging. Ik voel mij als een vis in het water op kantoor, ik houd van de dynamiek, geen dag is hetzelfde en er komen altijd andere prioriteiten tussendoor. Mijn passie ligt in het ontzorgen van mijn collega´s. Coördineren, plannen, organiseren en complex agendabeheer zijn leuke elementen van mijn werk, ik zie het als mijn taak de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden. Binnen het team zal ik met name coördinerend en ondersteunend werkzaam zijn vanuit kantoor. U zult mij dan ook regelmatig aan de telefoon krijgen.”

Op de vraag waarom Marga voor RDJ AV heeft gekozen, antwoordt zij:

“Dat is puur op gevoel. De visie van het bedrijf, de kernwaarden en de open sfeer spreken mij aan. Vanaf het eerste moment voelde het goed en was er een klik. Ik heb veel zin in deze mooie uitdaging en kijk er naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s aan de slag te gaan!”

Steeds meer bedrijven, scholen, kerken en organisaties weten RDJ AV te vinden. Er is veel vraag naar professionele audiovisuele installaties. Bedrijven investeren juist nu in goede vergaderapparatuur en organiseren webinars of andere livestreams. Wij helpen onze klanten daar graag bij. Duidelijke en tijdige communicatie vinden we erg belangrijk. Daar gaat ongemerkt veel tijd in zitten. Het is fijn dat we door de komst van Marga als Officemanager de interne als externe communicatie verder kunnen optimaliseren, om zo onze klanten nog beter te kunnen helpen.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
teamfoto