Achtergrondmuziek in de horeca

Achtergrondmuziek in de horeca

Ga terug naar het overzicht

Muziek voegt veel toe aan de sfeer van een restaurant. In de mooie nieuwe ruimte van De4Zussen aan de Zandlaan in Ede mag een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek natuurlijk niet ontbreken. Deze hebben wij onlangs gerealiseerd. Niet alleen in het restaurant, maar ook in de keuken en kantine, zodat niet alleen de gasten, maar ook de medewerkers zelf kunnen genieten van goede achtergrondmuziek.

Daarnaast hebben we de vergaderruimte voorzien van een onderhoudsvrije projectieopstelling, in combinatie met een goede geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en/of filmpjes. Hierdoor kun je bij De4Zussen ook goed terecht voor zakelijke bijeenkomsten. Een aanrader: goede techniek, gecombineerd met uitstekend eten en drinken.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2