Achtergrondmuziek in de horeca

Achtergrondmuziek in de horeca

Ga terug naar het overzicht

Muziek voegt veel toe aan de sfeer van een restaurant. In de mooie nieuwe ruimte van De4Zussen aan de Zandlaan in Ede mag een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek natuurlijk niet ontbreken. Deze hebben wij onlangs gerealiseerd. Niet alleen in het restaurant, maar ook in de keuken en kantine, zodat niet alleen de gasten, maar ook de medewerkers zelf kunnen genieten van goede achtergrondmuziek.

Daarnaast hebben we de vergaderruimte voorzien van een onderhoudsvrije projectieopstelling, in combinatie met een goede geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en/of filmpjes. Hierdoor kun je bij De4Zussen ook goed terecht voor zakelijke bijeenkomsten. Een aanrader: goede techniek, gecombineerd met uitstekend eten en drinken.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV

Het laatste nieuws

Kerst 2019

Ook dit jaar hebben we in de aanloop naar Kerst zeer uiteenlopende verhuuropdrachten gekregen. Van een concert in een grote […]

Bekijk dit bericht

Sound Masking

In Nederland schieten de kantoortuinen als paddenstoelen uit de grond. Elk bedrijf wil open ruimten en glaswanden in de kantooromgeving. […]

Bekijk dit bericht