Werkwijze verhuurprojecten

Als u een evenement gaat organiseren dan dragen wij graag zorg voor de techniek. We hebben degelijke en betrouwbare apparatuur in huis en genoeg ervaring in de meest uiteenlopende projecten. U kunt bij ons terecht voor het huren van geluid, licht en/of videoapparatuur.  Indien gewenst kunt u het aansluiten, inregelen of bedienen van de apparatuur aan ons overlaten. Wij begeleiden u graag vanaf de eerste oriëntatie tot de uitvoering en hanteren daarbij de volgende stappen.

Stap 1 – oriëntatie

We bespreken vooraf wat uw wensen zijn. Hierbij proberen we zo helder mogelijk boven tafel te krijgen wat u in gedachten heeft. Ook helpen we u om ‘out of the box’ te denken. Soms houden klanten iets voor onmogelijk, dan is het onze uitdaging om dit toch te realiseren. We denken met u mee en brengen al uw wensen goed in kaart.

Stap 2 – offerte

We gaan voor u aan de slag met de offerte. Daarin vindt u ons voorstel, inclusief de benodigde apparatuur, de huurdatum en het tijdstip van het evenement. Daarbij vindt u indien gewenst ook een tijdspad voor het aansluiten en/of afbreken en bedienen, zodat u precies kunt zien wat we hierover hebben afgesproken. In de offerte zetten we ook de kosten voor u op een rijtje.

Stap 3 – planning

Na uw akkoord wordt het evenement ingepland in uw en onze agenda’s. Bij grote evenementen nemen we ongeveer een week voordat het zover is nog even contact met u op om af te stemmen of alles wat is afgesproken nog klopt. Mochten er wijzigingen zijn dan kunnen we daar nog tijdig op inspelen.

Stap 4 – uitvoering

Op de dag zelf zullen we er alles aan doen om de techniek tijdens uw evenement te laten slagen. We zijn aanwezig op de afgesproken tijd, melden ons even aan en stemmen de laatste details af. We zorgen dat alle apparatuur ruim op tijd is aangesloten en getest, zodat u tijdens het evenement niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer u de bediening zelf doet volgt er een korte uitleg. Na afloop ruimen we alles weer netjes op en kunt u terug kijken op een geslaagd evenement.

Natuurlijk kunt u ook alleen apparatuur bij ons huren. In dat geval staat alles keurig voor u klaar en kunt u het na afloop zelf weer terugbrengen.

Op deze manier hebben we al vele evenementen technisch ondersteund. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op als u referenties wilt opvragen, of kijk even rond bij de reeds gerealiseerde evenementen op onze website.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021