Werkwijze verhuurprojecten

Wanneer u een evenement gaat organiseren dan kunt u de audiovisuele techniek met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij hanteren een standaard werkwijze verhuurprojecten. RDJ AV heeft betrouwbare en hoogwaardige apparatuur in huis en ruime ervaring in uiteenlopende projecten. U kunt bij ons terecht voor het huren van professionele audiovisuele apparatuur. Tevens beschikken we over aanvullende materialen zoals een podium, katheder en diverse special effects.

U kunt de aansluiting, configuratie en bediening van de apparatuur aan onze technici uit besteden. Zij ondersteunen u graag gedurende het gehele proces, van de eerste oriëntatie tot aan de uitvoering van het evenement. Onze werkwijze voor verhuurprojecten kunt u hieronder vinden. Wij hanteren de volgende vier stappen.

Stap 1 – oriëntatie

We bespreken vooraf wat uw wensen zijn. Hierbij proberen we zo helder mogelijk boven tafel te krijgen wat u in gedachten heeft. Ook helpen we u om ‘out of the box’ te denken. Soms houden klanten iets voor onmogelijk, dan is het onze uitdaging om dit toch te realiseren. We denken met u mee en brengen al uw wensen goed in kaart.

Stap 2 – offerte

We gaan voor u aan de slag met de offerte. Daarin vindt u ons voorstel, inclusief de benodigde apparatuur, de huurdatum en het tijdstip van het evenement. Daarbij vindt u indien gewenst ook een tijdspad voor het aansluiten en/of afbreken en bedienen, zodat u precies kunt zien wat we hierover hebben afgesproken. In de offerte zetten we ook de kosten voor u op een rijtje.

Stap 3 – planning

Na uw akkoord wordt het evenement ingepland in uw en onze agenda’s. Bij evenementen nemen we ongeveer een week voor aanvang contact met u op om af te stemmen of alles wat is afgesproken nog klopt. Mochten er wijzigingen zijn dan kunnen we daar tijdig op inspelen.

Stap 4 – uitvoering

Op de dag van het evenement zetten we ons in om tot een goed eindresultaat te komen. We zijn aanwezig op de afgesproken tijd, melden ons aan en stemmen de laatste details af. We zorgen dat alle apparatuur ruim op tijd is aangesloten en getest, zodat u tijdens het evenement niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer u de bediening zelf doet volgt er een korte uitleg. Na afloop ruimen we alles weer netjes op en kunt u terug kijken op een geslaagd evenement.

Natuurlijk kunt u ook alleen apparatuur bij ons huren. In dat geval staat alles op de afgesproken tijd voor u klaar en kunt u het na afloop zelf weer terugbrengen.

Meer weten over onze werkwijze voor verhuurprojecten?
Als u meer wilt weten over onze werkwijze of over de audiovisuele mogelijkheden voor uw evenement, neem dan gerust contact met ons op. Door middel van bovenstaande stappen hebben we inmiddels al vele evenementen en projecten uitgevoerd. Een greep uit de gerealiseerde projecten vindt u ook op onze website. Neem gerust een kijkje.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2