Werkwijze adviestraject

“Regeren is vooruitzien”. Als u gaat investeren in een nieuwe installatie wilt u zich goed laten informeren over alle moderne technische mogelijkheden, omdat u een installatie wilt aanschaffen die de komende jaren aan alle wensen voldoet. Het laatste wat u wilt is spijt krijgen van verkeerde keuzes. Wij begeleiden u daarom graag vanaf de eerste oriëntatie tot de aanschaf van de nieuwe installatie en hanteren daarbij de volgende stappen.

Stap 1 – oriëntatie

We komen langs op locatie voor een oriënterend gesprek en bespreken tot in detail wat uw wensen zijn. Hierbij proberen we zo helder mogelijk boven tafel te krijgen wat de onderliggende motivatie is. Ook helpen we u om ‘out of the box’ te denken. Soms staren klanten zich blind en hebben het direct over het eindproduct, in plaats van eerst te kijken naar het doel van de installatie.

Stap 2 – bestek schrijven

Binnen de afgesproken termijn leveren we een bestek aan waarin uw wensen en alle technische specificaties staan. Daar kunt u vervolgens de markt mee op. U vraagt minstens drie offertes aan bij verschillende door u uitgekozen AV-bedrijven.

Stap 3 – beoordelen offertes

We helpen u bij het beoordelen van de opgevraagde offertes. We letten daarbij op de kwaliteit van het aangeboden systeem, we bekijken of het systeem voldoet aan alle punten van het bestek, we controleren of er geen addertjes onder het gras zitten en beoordelen of de prijs klopt met wat er wordt aangeboden.

Stap 4 – advies

We geven u een onderbouwd advies waar u vervolgens mee verder kunt. Desgewenst bespreken wij eventuele vragen over de offerte(s) met betreffende AV-bedrijven.

Stap 5 – controle

We controleren na de oplevering van het systeem of alles werkt en voldoet aan de offerte.

Op deze manier hebben we inmiddels diverse klanten geadviseerd en begeleid bij de aanschaf van een nieuwe geluids-, licht- en/of video-installatie. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op als u referenties wilt opvragen.

 

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV