Verhuur

Onze kwaliteiten

Wij hebben een breed aanbod aan kwaliteitsproducten in ons verhuurassortiment. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Onze apparatuur en toebehoren worden goed onderhouden en tijdig vervangen.

U kunt gehuurde apparatuur 24/7 retour brengen via onze kluis. U krijgt van ons bij het afhalen een code mee waarmee u de kluis kunt openen. Zo hoeft u alleen een afspraak te maken voor het afhalen van de apparatuur en kunt u het terugbrengen wanneer het u uitkomt.

Hebt u advies nodig? Dan helpen wij u graag bij het zoeken naar een passende oplossing. We hebben veel kennis van zaken en ervaring in uiteenlopende projecten. Indien gewenst helpen we u bij het aansluiten, inregelen of bedienen van de apparatuur.

We zijn goed bereikbaar in geval van onvoorziene omstandigheden. We garanderen goed werkende apparatuur en zullen er alles aan doen om uw project te laten slagen.

Wanneer u geen tijd of mogelijkheid hebt om de apparatuur op te halen, leveren we de apparatuur bij u af. Na afloop halen we de apparatuur weer op. Indien gewenst sluiten we de apparatuur ook aan.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021