Werkwijze installatieprojecten

Als u gaat investeren in een nieuwe audiovisuele installatie wilt u zich goed laten informeren over alle moderne technische mogelijkheden.  Wij begrijpen dat u een installatie wilt aanschaffen die de komende jaren aan alle eisen en wensen voldoet. Het laatste wat u wilt is spijt krijgen van verkeerde keuzes. De specialisten van RDJ AV begeleiden u daarom graag vanaf de eerste oriëntatie tot de oplevering van de nieuwe installatie. De werkwijze voor installatieprojecten is voor ieder project vrijwel gelijk. Wij hanteren de volgende vijf stappen.

Stap 1 – oriëntatie

We komen langs op locatie voor een oriënterend gesprek en bespreken tot in detail wat uw wensen zijn. Hierbij proberen we zo helder mogelijk boven tafel te krijgen wat de onderliggende motivatie is en wie de gebruikers zijn. Ook helpen we u om ‘out of the box’ te denken. Soms houden klanten iets voor onmogelijk, dan is het onze uitdaging om dit toch te realiseren. We denken met u mee en brengen al uw wensen goed in kaart.

Stap 2 – voorstel

We gaan voor u aan de slag met de offerte. Daarin beschrijven we ons voorstel en lichten we toe hoe uw nieuwe audiovisuele installatie er uit komt te zien, welke functionaliteiten er zullen komen en hoe de installatie bediend kan worden. We maken een zorgvuldige berekening van alle kosten, die we voor u op een rijtje zetten. We streven er naar om een offerte binnen 14 dagen aan u te versturen.

Stap 3 – voorbereiding

Na uw akkoord op het voorstel wordt de apparatuur besteld en het project ingepland in uw en onze agenda’s. Hierbij is soms afstemming nodig met bijvoorbeeld de E-installateur. In deze fase worden de benodigde tekeningen en kabellijsten gemaakt en ontvangt u ook de aanbetalingsfactuur.

Stap 4 – uitvoering

Over het algemeen werken we op aaneengesloten dagen aan een project. Afhankelijk van de grootte van het project komen we met één of meerdere collega’s tegelijk. Meestal lukt het om een project binnen een week te realiseren. We houden van korte lijntjes en goede communicatie. Als er dingen anders verlopen dan gepland dan geven we dat altijd direct aan. Ook zijn we flexibel als er onvoorziene omstandigheden zijn waarop we moeten anticiperen. Na levering van de apparatuur ontvangt u de leveringsfactuur.

Stap 5 – oplevering

We controleren na de oplevering van het systeem altijd grondig of alles werkt en voldoet aan wat we zijn overeengekomen. Als er nog restpunten zijn dan lossen we die zo snel als mogelijk voor u op. Na de oplevering versturen we ook de eindfactuur. Dat is de laatste stap in onze werkwijze voor installatieprojecten.


Meer weten over de werkwijze voor installatieprojecten?
Als u meer wilt weten over onze werkwijze of over de audiovisuele mogelijkheden op uw locatie, neem dan gerust contact met ons op. Door middel van bovenstaande vijf stappen hebben we inmiddels al vele projecten tot volle tevredenheid opgeleverd. Een greep uit de gerealiseerde projecten vindt u ook op onze website. Neem gerust een kijkje.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV