Over RDJ AV

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en vooral: eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Nijkerk, Veenendaal, Apeldoorn en Arnhem. Maar we hebben ook projecten gerealiseerd voor klanten in de regio’s Amsterdam, Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Gouda en Zwolle.

Onze kernwaarden

Kwaliteit
Wij leveren professionele apparatuur en houden van slimme oplossingen. We denken na over bijkomende kosten in de toekomst en zorgen voor energiezuinige installaties. Zo blijft uw TCO (Total Cost of Ownership) laag.

Betrouwbaarheid
RDJ AV staat bekend om haar betrouwbaarheid. We leveren onze projecten netjes en naar behoren op. De installaties zijn altijd voorzien van degelijke en betrouwbare apparatuur.  We houden van korte lijntjes met onze klanten en zijn goed bereikbaar.

Eenvoud
We houden van eenvoudig te bedienen installaties, zodat iedereen goed overweg kan met de apparatuur, zonder gedoe. Installaties maken wij het liefst met zo min mogelijk knoppen en een duidelijk bedienpaneel.

Kennis
De oprichter van RDJ AV is Ronald de Jeu. Hij heeft van jongs af aan een grote passie voor AV en dat merken onze medewerkers, leveranciers en klanten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar zij over praten.

Wij staan voor u klaar!

Binnen ons team heeft iedereen zijn/haar eigen taak. En natuurlijk zijn er ook taken die we samen oppakken. Op de foto van links naar rechts:

Heeft u een vraag voor de verhuur? Dan helpt Mark u heel graag verder. Heeft u een offerte opgevraagd of zijn we al begonnen aan uw project? Dan is Kees uw contactpersoon.

Judith kan uw financiële of administratieve vraag beantwoorden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een vaste installatie voor uw bedrijf of organisatie? Maak dan eens een afspraak met Ronald.

Sander, Silas en Ryan zorgen voor een goede uitvoering van uw (verhuur)project, vaak ook geholpen door Ronald, Kees of Mark.

Zo zorgen we er samen voor dat uw project of evenement naar volle tevredenheid wordt gerealiseerd!

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

We zijn met name actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Veenendaal, Apeldoorn, Arnhem.

Over RDJ AV