Over RDJ AV

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en vooral: eenvoudig te bedienen.

We zijn voornamelijk actief in de Vallei regio: Ede, Wageningen, Barneveld, Nijkerk, Veenendaal, Apeldoorn en Arnhem. Maar we realiseren met net zoveel plezier projecten voor klanten in de rest van Nederland, bijvoorbeeld in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Gouda, Almere en Zwolle.

Onze kernwaarden

Kwaliteit
Wij leveren professionele apparatuur en houden van slimme oplossingen. We denken na over bijkomende kosten in de toekomst en zorgen voor energiezuinige installaties. Zo blijft uw TCO (Total Cost of Ownership) laag.

Betrouwbaarheid
RDJ AV staat bekend om haar betrouwbaarheid. We leveren onze projecten netjes en naar behoren op. De installaties zijn altijd voorzien van degelijke en betrouwbare apparatuur.  We houden van korte lijntjes met onze klanten en zijn goed bereikbaar.

Eenvoud
We houden van eenvoudig te bedienen installaties, zodat iedereen goed overweg kan met de apparatuur, zonder gedoe. Installaties maken wij het liefst met zo min mogelijk knoppen en een duidelijk bedienpaneel.

Kennis
De oprichter van RDJ AV is Ronald de Jeu. Hij heeft van jongs af aan een grote passie voor AV en dat merken onze medewerkers, leveranciers en klanten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar zij over praten.

Wij staan voor u klaar!

Het team van RDJ AV gaat elke dag met groot enthousiasme aan de slag voor uiteenlopende klanten. Maar wie doet nu eigenlijk wat?

Van links naar rechts op de foto:

  • Ronald ontwerpt de meeste audiovisuele installaties, stuurt het team aan en werkt graag mee aan de uitvoering van projecten.
  • Kees zorgt voor de uitvoering van de installatieprojecten. Van planning tot oplevering, in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen.
  • Henk is vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Met veel plezier geeft hij advies, denkt mee en maakt een passend voorstel.
  • Judith draagt zorg voor de financiële administratie en zorgt ervoor dat we online en op vele andere manieren zichtbaar en vindbaar zijn.
  • Sander en Silas zijn actief in de uitvoering van de projecten: installeren, assembleren, monteren, programmeren, en nog veel meer.
  • Ryan is actief in de verhuur. Hij zorgt ervoor dat de verhuurprojecten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.
Teamfoto 2021

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021