Onze service

De apparatuur die wij leveren is van goede kwaliteit. We zorgen voor degelijke kabels, connectoren en andere onderdelen. We zullen daar niet op besparen, omdat dit de betrouwbaarheid van de installatie in gevaar brengt. Mocht er desondanks toch iets defect gaan dan zullen we ervoor zorgen dat uw apparatuur snel en vakkundig gerepareerd wordt. In de meeste gevallen lukt dit binnen twee werkdagen.

Vaste installaties
Wij hebben passie voor audiovisuele techniek en realiseren betrouwbare installaties. Toch kan het gebeuren dat er na oplevering iets nog niet helemaal werkt zoals u had verwacht. U kunt ons altijd bellen als u nog vragen hebt, want ons doel is dat u met plezier gebruik maakt van uw nieuwe AV-installatie. Wanneer u onverhoopt toch te maken krijgen met een storing dan stellen we alles in het werk om dit snel en goed op te lossen. We zorgen er voor dat u waar nodig gebruik kunt maken van vervangende apparatuur uit de verhuur.

Verhuur
Wanneer u apparatuur bij ons huurt kunt u verwachten dat alles naar behoren werkt. Is dit door welke reden dan ook niet het geval? Dan zorgen we voor vervangende apparatuur. Wij bieden u altijd de mogelijkheid om de apparatuur op locatie te bezorgen en/of op te bouwen. Ook kunnen we u helemaal ontzorgen door ook geluid- en of lichttechnici in te zetten. U bent er dan zeker van dat er op het gebied van de techniek niets mis kan gaan.

Hebt u een storing? Kijk eerst wat u zelf kunt doen op onze storingspagina. Komt u er niet uit? Neemt u dan contact met ons op via 0318-845980.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, fabriekshallen, kantoren, scholen, kerken, horeca, retail en sportaccomodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto 2021