Service

De apparatuur die wij leveren is van goede kwaliteit. We zorgen voor degelijke kabels, connectoren en andere onderdelen. We zullen daar niet op besparen, omdat dit de betrouwbaarheid van de installatie in gevaar brengt. Mocht er desondanks toch iets defect gaan dan zullen we ervoor zorgen dat uw apparatuur snel en vakkundig gerepareerd wordt. 

Vaste installaties
Wij hebben passie voor audiovisuele techniek en realiseren betrouwbare installaties. Tijdens de oplevering geven we een uitleg over de werking van de installatie. U kunt ons altijd bellen als u nog vragen hebt, want ons doel is dat u met plezier gebruik maakt van uw nieuwe AV-installatie. Wanneer u onverhoopt toch te maken krijgen met een niet-werkende installatie, dan stellen we alles in het werk om dit snel en goed op te lossen. 

Servicecontract
Wij weten hoe belangrijk het is dat uw installatie altijd naar behoren werkt. Wij dragen daar graag aan bij met goede service en preventief onderhoud. We bieden twee servicecontracten aan: Zilver of Goud

Inbegrepen Servicecontract Zilver:
Telefonische Helpdesk, ook buiten kantooruren

Preventief onderhoud, incl. werkuren
Gegarandeerde responstijd (2 uur)
Software updates

Inbegrepen Servicecontract Goud:
Telefonische Helpdesk, ook buiten kantooruren

Preventief onderhoud, incl. werkuren
Gegarandeerde responstijd (1 uur)
Oplossingsverplichting binnen 1 dag
Vervangende apparatuur
Werkuren inbegrepen
Software- en firmware updates

 

Verhuur
Wanneer u apparatuur bij ons huurt kunt u verwachten dat alles naar behoren werkt. We werken niet voor niets met kwalitatief hoogwaardige AV-apparatuur. Daarnaast investeren we tijdig in nieuwe apparatuur, om problemen te voorkomen. Wij bezorgen de audiovisuele apparatuur bij u op locatie en zijn bij voorkeur van begin tot eind betrokken bij uw evenement of bijeenkomst. U bent er dan zeker van dat er op het gebied van de audiovisuele techniek niets mis kan gaan.

Hebt u te maken met een niet goed werkende audiovisuele installatie? Kijk eerst wat u zelf kunt doen op onze storingspagina. Komt u er niet uit? Neemt u dan contact met ons op via 0318-845980.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2