Onderhoud

De installaties die wij ontwerpen zijn zoveel mogelijk onderhoudsvrij. Toch is onderhoud aan uw audiovisuele installatie nodig om de levensduur te verlengen en storingen te voorkomen. Zeker wanneer u uw installatie veelvuldig gebruikt. Op uw verzoek verzorgen wij het onderhoud aan uw systeem. Wij bieden u hiervoor een onderhoudscontract. We komen jaarlijks langs en zo heeft u er geen omkijken naar.

Ook als u geen contract wilt afsluiten kunnen we het onderhoud aan uw audiovisuele installatie voor u verzorgen, om zo de levensduur van uw apparatuur te verlengen. U kunt contact met ons opnemen, dan plannen we het onderhoud voor u in.

Naast onderhoudscontracten bieden we ook servicecontracten aan. Binnen dit contract krijgt u nog meer service en spreken we vooraf responstijden af. Binnen het meest uitgebreide pakket is vervangende apparatuur inbegrepen.

Benieuwd naar de kosten voor het onderhoud aan uw audiovisuele installatie? Neemt u dan even contact met ons op, dan ontvangt u een passend voorstel.

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2