De magische rode knop | interview

De magische rode knop | interview

Ga terug naar het overzicht

Sinds september 2021 is Koen Rosbergen onze nieuwe verhuurcoördinator. In de afgelopen maanden heeft hij zijn weg binnen RDJ AV helemaal gevonden. Koen heeft intussen al vele mooie projecten gerealiseerd, samen met verhuurcollega Ryan. In dit interview komen we meer te weten over Koen en vooral over de verhuur van audiovisuele apparatuur, en één item in het bijzonder….

Wat is het bijzonderste item in de verhuurcollectie van RDJ AV?

Ha, leuke vraag. Dat weet ik wel, dat is de magische rode knop.
Moet je je voorstellen: je drukt op een grote rode knop. En dan….

  • Confetti of vuurwerk schiet de lucht in
  • Indrukwekkende muziek knalt uit de luidsprekers
  • Er start een spannende licht- of lasershow

Wij hebben een hele mooie rode knop. Met één druk op deze knop kun je heel wat in beweging zetten. Zoals confetti, vuurwerk, of lampen. Of je kunt er de muziek mee aan zetten.

Wordt die knop vaak verhuurd dan?
Nou, dat zal je nog verbazen. Zo’n rode knop huur je natuurlijk niet zomaar. Daar is een aanleiding voor. Bijvoorbeeld de opening van een nieuw bedrijfspand, of de start van een (sport)evenement of de onthulling van een nieuw product. En dat komt nog best vaak voor.

Zo’n knop is vast heel duur en ingewikkeld om aan te sluiten, als het zoveel in beweging zet?
De knop zelf huur je al voor €10,- dus dat valt wel mee. En wat het aansluiten betreft… Hij doet het draadloos. Je hebt er een oplettende technicus bij nodig, die op het juiste moment op een paar andere knopjes drukt. (Koen grijnst) Nu heb ik natuurlijk wel een beetje ons geheim verklapt. Die rode knop die is niet zo duur, maar als je echt iets wilt neerzetten heb je er een geluidsinstallatie, wat verlichting en shooters bij nodig en niet te vergeten een technicus.

Aan welk bedrag moet ik dan denken als ik iets gaafs wil neerzetten bij een opening of onthulling?
Vaak kunnen we binnen elk budget wel iets moois realiseren. Het hangt helemaal af van de situatie en de wensen. Van een paar honderd euro, tot een paar duizend euro, het is maar net hoe groot je wilt uitpakken. Groot of klein, dat maakt voor ons niet uit. Wij helpen je er graag bij!

Hoe kunnen klanten je bereiken als ze de rode knop willen huren?
Dat kan het beste via de telefoon, dan hebben we meteen contact: 0318-845980 maar je mag je wensen ook op de mail zetten, soms is dat net zo handig: verhuur@rdj-av.nl

Dank voor dit leuke interview Koen. We horen het wel als je de rode knop weer hebt verhuurd!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2