DOK-show Peter Pan

DOK-show Peter Pan

Ga terug naar het overzicht

Op zaterdag 6 juli 2019 gaf christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede twee wervelende shows met als thema “Peter Pan”. Zowel ’s middags als ’s avonds waren alle kaarten uitverkocht en zat sporthal De Peppel helemaal vol. Alle facetten van het turnen kwamen aan bod: het peuter en het kleuter gymmen, het recreatie turnen, het selectie turnen, de acrobatische gymnastiek, het rhönraderen, het freerunnen,
het trampolinespringen, de dansafdeling en het springen.

 

We zijn op vrijdag begonnen met het opbouwen van het licht, geluid en het beeld. In het kader van de veiligheid hebben we de kabels extra goed vastgetaped. Tijdens de shows zaten er drie collega’s achter de knoppen. Eén voor het instarten van de juiste muziek op het juiste moment, één voor de lichtshow en één voor het instarten van de videobeelden. Bekijk hier een kort filmpje.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2