Investeren in goed geluid op het sportveld

Investeren in goed geluid op het sportveld

Ga terug naar het overzicht

Na een aantal maanden radiostilte vanwege de coronacrisis ontvingen we deze maand een aantal hele mooie aanvragen van Sportaccommodaties die vooruit kijken en gaan investeren in goed geluid op en rond het sportveld. Zij willen het nieuwe seizoen goed van start gaan met een moderne geluidsinstallatie.

Samen met Sport-Speaker realiseren we gave projecten, met goede apparatuur. De komende weken staan er meerdere demo’s op het programma. Graag laten we onze klanten vooraf zien en horen wat er mogelijk is met de outdoor luidsprekers van Community. Dat zorgt gegarandeerd voor veel enthousiasme! Er zit niet voor niets ‘kippenvelgarantie’ op deze speakers… Het geluid klinkt écht goed.

15 jaar garantie
De luidsprekers van Community zijn weersbestendig. Op de polyglass behuizing zit een garantie van maar liefst 15 jaar! De behuizing is door de fabrikant uitvoerig getest tegen wind, neerslag, vorst en extreme hitte. De roosters van de luidsprekers zijn afgesloten, waardoor ze niet schoongemaakt hoeven te worden.

Werkwijze demo
Goed geluid, dat moet u vooraf horen. Want anders weet u niet hoe het klinkt straks als het aangelegd is. Dan hangt er iets waarvan u achteraf zegt ‘Dat hadden we toch anders moeten doen.’ Daarom is het goed om tijd te investeren in een demo, waarbij u, samen met de rest van het bestuur, de luidsprekers vooraf kunt zien en horen. Dit kunnen we doen bij u op het sportveld, of bij één van onze referentieprojecten bij u in de buurt.


Meer weten?
Lees dan verder op www.sport-speaker.nl, of neem een kijkje op onze projectpagina.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2