Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Ga terug naar het overzicht

Aan het eind van 2023 kijken we als RDJ-team met trots terug op alle unieke audiovisuele projecten die we hebben mogen realiseren voor onze klanten! We hebben genoten van de mooie samenwerkingen, de technisch uitdagende vraagstukken, de projecten bij o.a. kerken, scholen, sportverenigingen en bedrijven.

We zijn trots op de langdurige samenwerkingen met veel van onze klanten, en bijzonder trots op het record aantal projecten die voor 2024 al staan ingepland. We kijken uit naar het nieuwe jaar vol met nieuwe kansen, uitdagende projecten en verdere groei en ontwikkeling.

Prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar gewenst!

Ook in 2024 staan we voor u klaar met:

  • Vaste audiovisuele installaties
  • Verhuur licht, geluid en video
  • Service en kwaliteit
  • Deskundig advies.

Midden in de eindejaarsdrukte maakten we deze week tijd voor onze eigen jaarafsluiting en kerstviering. We blikten terug op de mooie projecten van het afgelopen jaar en zijn trots op alles wat we voor en met onze klanten bereikt hebben!

Ryan Vermeul werd speciaal in het zonnetje gezet omdat hij inmiddels 5 jaar werkzaam is bij RDJ AV, en inclusief zijn stagetijd al zo’n 7 jaar betrokken is als verhuur-technicus.

Ook was er aandacht voor Ronald de Jeu: op 1 janauri 2024 aanstaande is het maar liefst 18 jaar geleden dat hij zich inschreef bij de Kamer van Koophandel. Van een puber-bedrijf naar een volwassen bedrijf met een kantoor, magazijn, team en wagenpark.

Aansluitend aan de jaarsluiting op kantoor hebben we uitgebreid gegeten bij Eastern Plaza in Elst.

Ondertussen hebben we in de laatste week voor Kerst vele mooie evenementen op de planning staan die we zullen voorzien van audiovisuele techniek.

  • Kerstborrels en feesten bij bedrijven
  • Evenementen in Ede-Centrum rondom de feestdagen
  • De opening van een nieuw bedrijfspand
  • Advents- en Kerstconcerten
  • Kerstvieringen op middelbare scholen

Onze installatie-afdeling is ook volop aan de slag. De laatste projecten van dit jaar worden afgerond en opgeleverd, en er wordt volop getekend, geassembleerd en geprogrammeerd voor projecten die we in 2024 gaan uitvoeren. Dit doen we met veel plezier.

Wil je ook een plekje op onze planning in 2024 en mogen wij de audiovisuele techniek leveren en/of installeren voor uw evenement of in uw kerkgebouw, schoolgebouw, sportaccommodatie of bedrijfspand?

Neem dan nu, of na de feestdagen gerust contact met ons op via info@rdj-av.nl of bel naar 0318-845980!

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2