Geluidsinstallatie in bedrijfshal

Geluidsinstallatie in bedrijfshal

Ga terug naar het overzicht

Een betrouwbare geluidsinstallatie in een bedrijfshal is niet alleen belangrijk voor de communicatie en veiligheid van uw werknemers, maar kan ook bijdragen aan de productiviteit en sfeer op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek die de concentratie bevordert of het afspelen van motiverende muziek tijdens het werk. Daarnaast zijn geluidsinstallaties in bedrijfshallen onmisbaar als het gaat om het omroepen van instructies of berichten.

Bij RDJ AV gaan we verder dan alleen het installeren van een geluidsinstallatie. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en toepassingen die het beste passen bij uw bedrijfshal en bedrijfsprocessen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een omroepsysteem integreren, of zorgen voor een naadloze integratie met andere systemen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Onze goed opgeleide technici zorgen voor een nette installatie en oplevering.

Naast betrouwbaarheid leggen we bij RDJ AV de nadruk op gebruikersgemak en eenvoudige bediening. Om het geluidssysteem op een goede manier te kunnen gebruiken is het van belang dat de benodigde instellingen makkelijk te bereiken zijn voor de medewerkers. Denk daarbij aan het in- en uitschakelen van de geluidsinstallatie en het volume. Daarbij kunnen we een begrenzing zetten op het volume, waardoor het nooit té hard zal gaan. Het in- en uitschakelen van de installatie kan ook geautomatiseerd worden.

In echt grote bedrijfshallen met meerdere zones is het mogelijk om per ruimte een andere muziekbron te kiezen. Zo kan het zijn dat verschillende afdelingen ook verschillende muzieksmaken hebben. Daaraan kan eenvoudig tegemoet worden gekomen.

Onderhoudscontract geluidsinstallatie
Wij raden een onderhoudscontract aan, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat de geluidsinstallatie in uw bedrijfshal ook in de toekomst optimaal blijft functioneren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbare en altijd werkende geluidsinstallatie te hebben in uw bedrijfshal. We helpen u graag verder.

Meer weten over de mogelijkheden voor een geluidsinstallatie in uw bedrijfshal?
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verbeteren van de communicatie en veiligheid in uw bedrijfshal. Onze adviseurs staan u graag te woord.
Bekijk ook de door ons gerealiseerde projecten in bedrijfshallen.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2