Geluidsinstallatie voor bedrijfshal

Geluidsinstallatie voor bedrijfshal

Ga terug naar het overzicht

Bent u op zoek naar een goede geluidsinstallatie voor uw bedrijfshal? Wij installeren en verhuren professionele geluidsinstallaties voor bedrijfshallen. Met een goede geluidsinstallatie kunnen mededelingen worden omgeroepen en er kan muziek worden afgespeeld.

Wist u dat muziek op de werkvloer de productiviteit én het werkplezier van uw medewerkers aanzienlijk vergroot? Verderop in dit artikel leest u er meer over. Het is mogelijk om uw geluidsinstallatie op te delen in meerdere zones. Hierdoor kunt u met één installatie verschillende radiozenders draaien in de verschillende ruimtes. Zo is er voor elk wat wils. Er zijn zelfs bedrijven waar halverwege de werkdag automatisch van radiozender wordt gewisseld om iedereen tevreden te houden. Door de muziek centraal te regelen zijn bouwradio’s verleden tijd en wordt er één zender centraal gestuurd via de DAB+ radio.

Naast een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek is het in grote bedrijfshallen ook van belang om een goede omroepinstallatie te hebben voor geval van calamiteiten. Veelal installeren we een functionaliteit waarbij de receptionist(e) de mogelijkheid heeft om per omroepbericht te kiezen in welke ruimtes dit bericht hoorbaar moet zijn.

Wilt u meer dan alleen een geluidsinstallatie? RDJ AV is dé specialist op het gebied van audiovisuele apparatuur. U kunt bij ons dus ook terecht voor onder andere narrowcastingsystemen, videowalls, online vergaderapparatuur en livestreams. Graag informeren we u over de diverse mogelijkheden.

Bedieningsgemak vinden wij heel belangrijk. We denken er samen met u goed over na wie de gebruikers zijn van de installatie en op welke locaties in de bedrijfshal er knoppen op de muur moeten komen. Of wellicht kan het beter zonder knoppen en kiest u voor centrale bediening, of bediening via een app. 

BETERE PRESTATIES MET ACHTERGRONDMUZIEK

Wist u dat medewerkers in onder andere de logistiek en bouwsector beter presteren met achtergrondmuziek? Het horen van popmuziek tijdens werk maakt werknemers blijer én productiever. Zo blijkt uit onderzoek uitgevoerd door Neurensics door middel van hersenscans (MRI) in opdracht van Sena.

Popmuziek heeft niet alleen een gunstig effect op de gemoedstoestand. Het heeft ook een positieve invloed op de snelheid van werknemers, terwijl dit niet ten koste gaat van de nauwkeurigheid. Het is voor het eerst dat door middel van MRI-onderzoek een relatie werd gelegd tussen muziek, emoties en productiviteit.

Dat muziek een ontspannend effect heeft, is al langer bekend. Maar nu is voor het eerst met behulp van MRI-onderzoek in het brein aangetoond wat de relatie is tussen muziek, emoties en productiviteit. Hieruit blijkt dat 80%, met een betrouwbaarheidsinterval +/- 20%, van de proefpersonen positievere emoties ervaart tijdens werk wanneer er muziek  wordt gedraaid vergeleken met werken zonder muziek. Daarnaast heeft popmuziek een positieve invloed op de snelheid van de werknemer, terwijl dit niet ten koste ging van de nauwkeurigheid. Maar liefst 73% van de proefpersonen werkte 3% tot 16% sneller, terwijl het aantal fouten gelijk bleef.

 

WAAROM KIEST U RDJ AV?

  • Advies op maat
  • Kwalitatief hoogstaande apparatuur
  • Eenvoudige bediening
  • Lange levensduur
  • Technische ondersteuning

WERKWIJZE GELUIDSINSTALLATIE BEDRIJFSHAL

Bent u op zoek naar een geluidsinstallatie en/of omroepinstallatie voor uw bedrijfshal? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Graag horen we wat uw specifieke wensen zijn en wat de grootte is van de bedrijfshal. We komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Daarna maken we een technisch plan en een duidelijk voorstel op maat waarbij u een helder overzicht krijgt van de kosten. Na uw akkoord plannen we de installatiedata in overleg met u in en zorgen we dat we de geluidsinstallatie geheel naar wens opleveren. Tijdens de oplevering geven we een uitleg over de werking en de mogelijkheden van het nieuwe systeem. Zodat u en uw medewerkers er iedere dag met veel plezier gebruik van kunnen maken!

OVER ONS

RDJ AV is specialist op het gebied van audiovisuele installaties. We hebben veel kennis en ruime ervaring in het installeren van technisch complexe situaties. Graag leveren we een passende geluidsinstallatie voor uw bedrijfshal. Wij zijn een betrouwbare en degelijke partner en zien het als een uitdaging om in iedere ruimte toch de perfecte geluidsinstallatie bedrijfshal te plaatsen. 

Bekijk ook de gerealiseerde projecten in bedrijfshallen op onze website.

 

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2