Geluidsinstallatie bij de Fietser

Ga terug naar het overzicht

Tot voor kort ontbrak het nog aan achtergrondmuziek bij De Fietser. Muziek draagt bij aan sfeer, doorbreekt de stilte en houdt klanten langer vast. Bij de Fietser hebben we 50 luidsprekers van Apart Audio geïnstalleerd welke eenvoudig centraal te bedienen zijn. Ook kan de installatie gebruikt worden voor het omroepen van mededelingen

De Fietser is gevestigd in een voormalige fabriekshal. Hier wordt de fiets op een eigentijdse manier in de schijnwerpers gezet.

Over het hele frame van het dak zijn er kleine 3 inch opbouwluidsprekers geplaatst met een afstraling naar beneden. Door te werken met heel veel luidsprekers op laag volume ontstaat er een deken van geluid door de hele fabriekshal.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2