Katheder met beeldscherm

Katheder met beeldscherm

Ga terug naar het overzicht

Bij RDJ AV verhuren we niet alleen standaard audiovisuele apparatuur. We zijn altijd op zoek naar manieren om een klant goed te kunnen ontzorgen en iets unieks aan het evenement toe te voegen. Dat kan met ons katheder!

Dit katheder heeft een ingebouwd videoscherm waarop de namen van de spreker(s), het logo van uw bedrijf en/of de huisstijl van het evenement kan worden weergegeven.

Het katheder is standaard voorzien van twee zwanenhals microfoons, zodat sprekers altijd goed verstaanbaar zijn, ongeacht naar welke kant ze kijken.

Katheder met beeldscherm: exclusief bij RDJ AV

Een echte eyecatcher die zeker niet mag ontbreken op uw evenement. Er is veel vraag naar dit katheder met beeldscherm, die wij in eigen beheer hebben ontworpen en gerealiseerd. Dit katheder is exclusief te huur bij RDJ AV in Ede. Meer informatie over ons katheder en de huurprijzen.

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze verhuurcoördinator Koen Rosbergen. Hij vertelt u graag over de mogelijkheden voor uw evenement.

Ga terug naar het overzicht

Over ons

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties. We realiseren projecten bij onder meer bedrijven, kerken, scholen, kerken en sportaccommodaties. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te bedienen.

 

Over RDJ AV
Teamfoto zittend website2